21 Haziran 2015 Pazar

Note Cosmetics Long Wearing Lipstick - Blue Raspberry

Herkese merhaba!

Mutlu Pazarlar dilerim.

Bugün sizlere geçtiğimiz sene piyasaya çıkan yerli kozmetik markası Note'un oldukça iddialı bir rengi olan 18 numaralı Blue Raspberry isimli rujundan bahsedeceğim.


20 Haziran 2015 Cumartesi

Flormar Quartet Eye Shadow-Copper Dreams(401)

Herkese merhaba!

Mutlu Cumartesiler dilerim. Bugün sizlere uygun fiyatlı ve doğal tonlu oldukça hoş bir far paleti olan, Flormar markasına ait Copper Dreams'ten bahsedeceğim.


18 Haziran 2015 Perşembe

Ikos Farbenspiele L57 Eyeshadow Palette

Merhaba!

Bugün ikinci yazım yaklaşık iki sene önce Lilakutu'dan aldığım Ikos markasının beşli far paleti üzerine olacak.


Holika Holika Green Tea Egg Soap

Herkese merhaba!

Bugün ilk defa bir cilt bakım ürününe dair inceleme yapacağım.Bugün sizlere ilk olarak Holika Holika markasının oldukça meşhur olan yumurta biçimli cilt temizleyicisinden bahsedeceğim.



17 Haziran 2015 Çarşamba

Pastel Day Long Lipcolor Kissproof No:15

Herkese merhaba!

Biliyorum bu aralar hep ruj incelemesi hazırladım ancak benim için vazgeçilmez makyaj malzemesi ruj olduğu için en çok rujlar konusunda fikre sahibim. Önümüzdeki hafta bir kaç farklı far da tanıtacağım.

Gelelim bugünkü ürüne; bugün, Pastel markasının gerçekten oldukça başarılı olduğunu düşündüğüm Kissproof serisindeki likit ve kalıcı rujlardan 15 numaralı ruju tanıtacağım.


15 Haziran 2015 Pazartesi

Muadil Ürün Alarmı#4- Mac Chili Lipstick & Golden Rose Velvet Matte Lipstick No:25

Herkese merhaba!

Umarım haftaya güzel bir Pazartesi ile başlangıç yapmışsınızdır. Sizlere yine cüzdanlarımızı mutlu edecek bir muadil ürün incelemesi hazırladım.

Bugün Mac Chili ruj ve Golden Rose Velvet Matte 25 numaralı rujun karşılaştırmasını ve incelemesini hazırladım.


12 Haziran 2015 Cuma

Golden Rose Perfect Shine no:223 Lipstick

Herkese tekrar merhaba!

Günün ikinci yazısı Golden Rose markasının Perfect Shine serisinden "nude" tonlu güzel bir ruj üzerine olacak.

Bahsedeceğim ruj Golden Rose Perfect Shine 223 numara. Daha önce bir adet bitirmiş olduğum bu rujun ikincisi de neredeyse bitmek üzereyken bu güzel ruju tanıtmak, halk içine çıkarmak ve hatta sosyeteye takdim etmek istedim.(Sus kız!)


Essence Long Lasting Eye Pencils no 02,09,12,17,18

Merhaba!

Bugün sizlere uygun fiyatlı ve oldukça kalıcı bir seri olan Essence Long Lasting'in renkli göz kalemlerini tanıtacağım.

Her ne kadar şu anki hava koşulları bize aksini gösterse de aslında yaz geldi.(Yazar burda hırka giyiyor ve galiba dışarı çıkarken en mantıklısı çizmeyi tercih etmek olacak) Ben de yaz mevsimine yakışan rengarenk ve kalıcı üstelik te uygun fiyatlı bir seriden size bahsetmek istedim.

Bugün bana çaya gelen ve kendisini tanıtmama izin veren ürün(?)(?); Essence markasının Long Lasting serisinden beş adet göz kalemi.


10 Haziran 2015 Çarşamba

Muadil Ürün Alarmı#3 Mac Heroine Lip Pencil & Flormar 218 Lip Pencil

Merhaba!

Bugün sizlere Mac'in sıradışı renklerinden biri olan Heroine isimli dudak kaleminden ve kendisine muadil sayılabilecek bir dudak kalemi olan Flormar markasının 218 numaralı dudak kaleminden bahsedeceğim.


8 Haziran 2015 Pazartesi

Loreal Infallible - Resolution Red Lipstick

Bugün çok çalışkanım.(nazar değdirdi)

Günün ikinci yazısı olarak sizlere çok kalıcı, AŞIRI KALICI ve çıkarması da bir o kadar zor olan bir rujdan bahsedeceğim.

Loreal markasının Infallible serisine ait likit rujlarından biri olan Resolution Red bugün sizlere bahsedeceğim ruj. Sanırım likit ruj. Bakayım. Vallahi de likit rujmuş. (Sustum tamam.)


Flormar - Romantic Salmon Terracotta Blush-On 41 numara

Merhaba!

Kısa bir aradan sonra tekrar buradayım. Bugün sizlere Flormar'ın fırınlanmış allık serisinden 41 numaralı, "Romantic Salmon" isimli allığından bahsedeceğim.