19 Eylül 2015 Cumartesi

NOTE Mattemoist Lipgloss-Notisme

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba!

Uzun süredir blogda paylaşım yapamıyordum çünkü biraz yoğun bir iş tempom var ve uzun süredir ilk defa Cumartesiyi kendime ayırıp blog için yazı yazma fırsatı elde ettim.

Benim renkli kozmetikte en çok kullandığım ve sevdiğim makyaj malzemesi ruj olduğu için genelde paylaşımlarım ruj üzerine oluyor. Umarım bu durum sizleri sıkmıyordur.

Lafı fazla uzatmadan hemen günün kahramını tanıtayım:



Pek çok blogda gözüme çarpan Note markasına ait bu mat,likit yapıdaki rujları çok uzun süredir merak ediyordum fakat Note ürünlerine pek denk gelemediğim için bakma şansım olmamıştı, en sonunda bir Rossman'da görünce deneyip beğendim ve aldım.

Ben tercihimi yine bir kırmızıdan yana kullandım. Çok şaşırdınız değil mi? :) Notisme isimli bu mat ruj soğuk bir kırmızı. İçinde hafif bir pembe alt ton olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum "hafif pembe alt ton" diye bir şey belki doğru değildir ama gönlümden öyle geçti :)



Ruju uygulamak için içinden çıkan aplikatörün kullanımı çok kolay, dudaklara kolay bir şekilde sürülüyor ve bu rujun dokusunu çok başarılı bulduğumu söylemem gerekiyor. İlk defa bir mat ruju sürerken hiç zorlanmadım. Hafif sütlacı andıran bir kokusu var ve o koku pek gitmiyor. Ürüne dair en memnun olmadığım şey bu oldu, vanilya ve türevleri kokuları sevmediğim için dudaklarımdan sütlaç kokusu gelmesi beni pek mutlu etmedi. Bunun dışında, yapısı, dokusu, kalıcılığı, rengi ve sürümü gerçekten çok iyi.

Note Mattemoist-Notisme rujun dudaklarımdaki duruşu ise şu şekilde oldu:

Note Mattemoist Lipgloss-Notisme
Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur.

Kendinize iyi bakın!

1 yorum: