15 Haziran 2015 Pazartesi

Muadil Ürün Alarmı#4- Mac Chili Lipstick & Golden Rose Velvet Matte Lipstick No:25

Herkese merhaba!

Umarım haftaya güzel bir Pazartesi ile başlangıç yapmışsınızdır. Sizlere yine cüzdanlarımızı mutlu edecek bir muadil ürün incelemesi hazırladım.

Bugün Mac Chili ruj ve Golden Rose Velvet Matte 25 numaralı rujun karşılaştırmasını ve incelemesini hazırladım.


İlk olarak Mac Chili rujdan bahsedeceğim. Mac Chili, mat yapıda, kiremit tonlu kırmızı bir ruj. Sürümü Mac'in mat serideki diğer rujlarına göre daha kremsi ve yumuşak. Rengini çok başarılı bir şekilde veriyor ve çok kalıcı, yaklaşık 6-7 saat gibi bir süre hafif rötuşlarla dudağınızda kalıyor. Altına mat yapılı bir dudak balmı uygulanırsa ve benzer tonlarda bir dudak kalemi ile sürülürse kalıcılığı daha da arttırılabilir. Ben dudak kalemi kullanmadan, altına Nuxe Reve de Miel dudak koruyucusu sürerek kullanıyorum. Hafif turuncu tonları içeriyor fakat dişleri sarı göstermiyor. Sahip olduğu kiremit tonları Mac Chili ruju günlük olarak ta rahat bir şekilde kullanılabilir hale getirmiş.

Mac Chili Ruj
Mac Chili rujun dudaklarımdaki görüntüsü aşağıdaki gibi oldu.
Mac Chili Lipstick

Golden Rose Velvet Matte Lipstick 25 numara Mac Chili ruja o kadar benziyor ki renk tarifi konusunda ek hiçbir şey söyleme gereği duymuyorum. Hatta tuhaftır ki 25 numaranın sürümü Chili ruja göre biraz daha zor. Kalıcılık olarak Mac Chili ruja oldukça benzeyen Golden Rose Velvet Matte 25 numaralı ruj gün içerisinde dudak çizgilerine biraz dolarak azıcık silinebilir; ancak hızlı bir ruj tazeleme seansından sonra 25 numarayı da içiniz oldukça rahat kullanabilirsiniz.
Golden Rose Velvet Matte 25 numaralı ruj
Golden Rose Velvet Matte Lipstick no:25'in dudaklarımdaki görüntüsü aşağıdaki gibi oldu. Bu arada keşke Golden Rose markası da artık ürünlerini numaralandırmak yerine isimlendirse, kendimi Brezilya dizilerindeki uzun isimli insanları yazar gibi hissediyorum her seferinde.

Golden Rose Velvet Matte Lipstick no:25
Gelelim bu incelemenin en heyecanlı kısmına: Kıyaslama ve dudakta renkleri göstermeye. Mac Chili ve Golden Rose 25 numara(yeter artık uzun yazmak gerçekten çok yorucu) yan yana bile birbirlerine tıpatıp benzeyen renkleriyle "aramızda benzerlik söz konusu" sinyallerini hemen veriyorlar.


Her iki ruju da dudaklarıma sürmeden önce beyaz bir kağıda uygulama yaptım ki renk tonları birbirine ne kadar benziyor görün.


Birebir aynı kiremit rengine sahip Mac Chili ve Golden Rose VM (oh böyle daha iyi oldu) 25 numaranın dudaklarımdaki görüntüsü de aşağıdaki gibi oldu. Üst dudağıma Mac Chili ruju, alt dudağıma da Golden Rose ruju uyguladım.

Mac Chili Lipstick&Golden Rose Velvet Matte Lipstick no:25
Gördüğünüz gibi Golden Rose Velvet Matte 25 numaralı ruj Mac Chili rujun oldukça başarılı bir muadili. Aklınızda Mac Chili almak varsa hiç tereddüt etmeden neredeyse dörtte bir fiyatlı bir ruj olan Golden Rose Velvet Matte 25 numarayı satın alabilirsiniz.

Teşekkürler milli gururumuz Golden Rose!

Hoşçakalın!

2 yorum:

  1. Golden Rose Matte Velvet serisinden kırmızının tam da bu tonunu arıyordum. Sağ ol. Bu arada dudak şeklin çok güzel, yakışmış.

    YanıtlaSil