27 Mayıs 2015 Çarşamba

Golden Rose Dudak Kalemlerine Hızlı Bir Göz Atış

Merhaba!

Bugün biraz geç te olsa sizlere Golden Rose markasına ait elimde bulunan dudak kalemlerden kısaca bahsetmek istiyorum.




Emily Lip Pencil-202: Soğuk tonlu bir pembe. Dudaklarda doğal bir duruşu var. Sürümü kolay. Kalıcılığı iyi.
Emily Dudak Kalemi 202 Numara

Emily Lip Pencil-204:Gül kurusu. En sevdiğim renklerden biri. Yüzünüzü aydınlık gösteren bir renk tonu var. Sürümü kolay. Kalıcılığı iyi.

Emily Dudak Kalemi 204 numara

Emily Lip Pencil - 205: Kahve tonlu bordo. Sürülüşü biraz daha zor. Yumuşak bir kalem.

Emily Dudak Kalemi 205 numara
Emily Lip Pencil - 206: Mavi alt tonlu soğuk bir kırmızı. Çok güzel bir tonu var ve herkese yakışacağı düşüncesindeyim. Hafif pembeye de çalan parlak bir kırmızı. Sürülüşü kolay. Kalıcı.

Emily Dudak Kalemi 206 numara

Emily Lip Pencil - 207: 206 numaradan daha sıcak bir kırmızı. Sürümü diğer kalemlere göre daha kolay, yağ gibi kayıyor. Kalıcılığı iyi. Yumuşak yapılı.

Emily Dudak Kalemi 207 numara
Emily Lip Pencil-211: Şeftali tonlu bir nude. Pek çok yerde Mac-Kinda Sexy'ye muadil olarak gösteriliyor. Onu da daha sonra inceleyeceğiz. :) Sürümü diğerlerinden biraz daha zor. Çizgilere dolabiliyor. Ölü derilerden arındırılmış dudaklara sürmek daha iyi olacaktır. Kalıcılığı iyi. Sıcak tonlu bir renk.

Emily Dudak Kalemi 211 numara

Emily Lip Pencil-213: Kahve tonlu vişne çürüğü renginde. Sürülüşü biraz zor. Fotoğraflarda da göreceğiniz gibi çizgilere doluyor. Kalıcılığı iyi. Sürmeden önce peeling yapmanız daha iyi olacaktır.

Emily Dudak Kalemi 213 numara
Emily Lip Pencil-214: Sıcak tonlu bir pembe. Sürümü kolay. Kalıcılığı iyi. Dişleri sarı gösteriyor. Yumuşak bir kalem.

Emily Dudak Kalemi 214 numara
Golden Rose Lip Pencil-206: Günlük olarak ta rahatlıkla sürebileceğiniz bir kırmızı. Emily serisine göre sürümü daha zor ama çok farkı yok. Kalıcılığı iyi.

Golden Rose Dudak Kalemi 206 numara
Golden Rose Eyeliner 310: Aslında bu bir göz kalemi. Fakat dudaklarımda aldığım sonucu çok daha başarılı bulduğum için dudak kalemi olarak kullanıyorum. Soğuk tonlu bir mor. Sürülüşü kolay. Kalıcılığı iyi.

Golden Rose Göz Kalemi 310 numara
Elimdeki Golden Rose markasına ait dudak kalemleri(ve bir adet göz kalemi) burada kısaca bahsettiklerimdi. Hepsi tek başlarına ruj gibi de çok kolaylıkla kullanılabilir. Özellikle Emily serisinin çok başarılı olduğunu düşünüyorum.

Umarım okurken keyif almışsınızdır. Hoşçakalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder