12 Haziran 2015 Cuma

Essence Long Lasting Eye Pencils no 02,09,12,17,18

Merhaba!

Bugün sizlere uygun fiyatlı ve oldukça kalıcı bir seri olan Essence Long Lasting'in renkli göz kalemlerini tanıtacağım.

Her ne kadar şu anki hava koşulları bize aksini gösterse de aslında yaz geldi.(Yazar burda hırka giyiyor ve galiba dışarı çıkarken en mantıklısı çizmeyi tercih etmek olacak) Ben de yaz mevsimine yakışan rengarenk ve kalıcı üstelik te uygun fiyatlı bir seriden size bahsetmek istedim.

Bugün bana çaya gelen ve kendisini tanıtmama izin veren ürün(?)(?); Essence markasının Long Lasting serisinden beş adet göz kalemi.


Her ne kadar fotoğrafta 17 ve 18 numaranın yerini karıştırmış olsam da(once yıl oku didin 17 ve 18 numarayı yanlış diz. DİPLOMAMI İADE EDİCEM) doğru matematiksel sırayla renklerden kısaca bahsedip görsellerini paylaşacağım.


İlk olarak Essence Long Lasting 02 Hot Chocolate göz kaleminden bahsedeceğim. Soğuk kahverengi, mat, gözleri yorgun göstermeyen, sürümü kolay ve kalıcılığı başarılı bir kalem olan Essence Hot Chocolate canımın siyah kalem çekmediği günlerde imdadıma yetişiyor ve gözlerde çok etkileyici bir görünüm sağlıyor. Bendeki duruşu aşağıdaki gibi.

Essence Long Lasting Eye Pencil 02 Hot Chocolate
Essence Long Lasting 09 Cool Down canlı bir lacivert tonunda. Kahverengi gözlerde çok güzel duracağını düşünüyorum, sürümü kolay, kalıcılığı iyi, mat, Ben bu rengi sürerken üstünden incecik siyah eyelinar'la geçerek rengi biraz daha ağırbaşlı hale getirmeyi seviyorum. Bendeki duruşu aşağıdaki gibi.
Essence Long Lasting 09 Cool Down

Essence Long Lasting 12 I Have A Green, sıcak bir yeşil. Ben bu rengi kendime pek yakıştıramıyorum ama özellikle ela gözlülere çok yakışacağını düşünüyorum. Simli, yumuşak sürümlü, kalıcılığı mat renklere göre biraz daha başarısız olan ancak yine de oldukça iyi bir göz kalemi. Bendeki duruşu aşağıdaki şekilde.

Essence Long Lasting 12 I Have A Green
Essence Long Lasting 17 Tu-Tu-Touquoise adına yaraşır canlı bir turkuaz. Simli, sürümü yumuşak, kalıcılığı serinin diğer simli kalemleri gibi olan bir göz kalemi. Bu kalemi de üstünden incecik siyah bir eyeliner geçerek uyguluyorum. Gözleri çok canlı gösteren bir renk. Benim gözlerimdeki duruşu aşağıdaki gibi.

Essence Long Lasting 17 Tu-Tu-Touquoise
Gelelim serinin benim elimdeki son rengi olan Essence Long Lasting 18 Berry Merry göz kalemine. Bu kalem elimdeki favori göz kalemlerinden biri. Makyajda mürdüm tonlarını çok beğendiğim için özellikle gözleri yorgun göstermeyen bu tip renkleri çok seviyorum. Yapısı yumuşak, sürümü kolay, mat, gözleri yorgun göstermeyen(en azından benim gözlerimi yorgun göstermedi) çok güzel bir mürdüm rengi. Gözlerimdeki duruşu aşağıdaki şekilde.

Essence Long Lasting 18 Berry Merry
Sizler de uygun fiyatlı renkli göz kalemleri arıyorsanız Essence markasının Long Lasting serisine bir şans verebilirsiniz. 5 ila 6 lira arasında olan bu kalemler gerçekten fiyatlarının çok üstünde bir performans sergiliyorlar.

Hoşçakalın!

2 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben sürdüm ve bir problem yaşamadım :) fakat çok hassas bir göz yapım olmadığını belirtmek isterim.

      Sil