8 Haziran 2015 Pazartesi

Loreal Infallible - Resolution Red Lipstick

Bugün çok çalışkanım.(nazar değdirdi)

Günün ikinci yazısı olarak sizlere çok kalıcı, AŞIRI KALICI ve çıkarması da bir o kadar zor olan bir rujdan bahsedeceğim.

Loreal markasının Infallible serisine ait likit rujlarından biri olan Resolution Red bugün sizlere bahsedeceğim ruj. Sanırım likit ruj. Bakayım. Vallahi de likit rujmuş. (Sustum tamam.)




Bir Gratis indiriminden edindiğim Loreal Infallible Resolution Red likit ruj gerçek bir kırmızı. Loreal bu seriyi kalıcı ruj olarak çıkarmış ve gerçekten ibretlik derecede kalıcı bir ruj üretmiş.

Infallible ruj serisi iki ayrı rujdan oluşuyor. Birincisi; kırmızı renkteki likit ruj, ikincisi de ruju tamamen sabitleyen ve dudakları nemlendiren nemlendirici kısmı.


Loreal Infallible serisindeki rujlarda dudaklarınıza ilk olarak "esas" ruju olarak kabul edilen fırçalı aplikatördeki rengi sürüyorsunuz. Bu noktada ben sürerken biraz taşırma yaptığım için dudaklarımı bir dudak kalemi ile çerçeveledikten sonra ruju sürüyorum. Rujun yapısı biraz yapış yapış. Sürdükten sonra dudakları birbirine değdirmeden biraz beklemek gerekiyor. Eğer acele edip hemen nemlendirici kısmı uygularsanız renk tutmuyor ve direk siliniyor. Dolayısıyla sürdükten sonra rengin dudaklarınıza sabitlenmesi için birazcık beklemeniz gerekiyor.


Renk yaklaşık bir dakika içerisinde dudaklarınıza sabitlenmiş oluyor. İsterseniz nemlendirici ve renk sabitleyici kısım olan şeffaf balmı uygulamayabilirsiniz. Ancak rujun yapısı o kadar yapışkan ki bence o şekilde gezmekten rahatsız olacağınız için bu balmı uygulamak daha doğru olacaktır. Dudaklarınızda dikkatli bir şekilde balmı da uyguladıktan sonra ruj artık iyice rengini oturtmuş hale geliyor.

Öncelikle fırçalı aplikatör ile uyguladığım asıl rengin -sabitleyici olmadan- dudaklarımdaki duruşunu göstermek istiyorum.


Loreal Infallible Resolution Red bence her türlü cilt tonuna yakışacak tonda bir kırmızı.  Dudakları olduğundan daha dolgun gösterdiğini düşünüyorum.

Sabitleyici kısmı uyguladıktan sonraki görüntü ise aşağıdaki gibi oldu:


Gelelim asıl iddialı kısma; kalıcılığa. Loreal'i Infallible ruj serisi gerçekten çok kalıcı. Ancak dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Yağlı bir şey yediğiniz zaman dudaklardaki ruj yağın etkisiyle çözünüyor ve ruj dudaklarda parça parça durmaya başlıyor. Dolayısıyla yağlı bir şeyler yerken dikkatli olmak gerekiyor. Bunun haricinde ben ruju doğru uyguladığım sürece gün boyu hiç bir şekilde renginin solduğunu ya da dudaklardan silindiğini görmedim.

Ve gelelim işin ızdırap veren kısmına. Bu ürünü dudaklardan temizlemek ÇOK ZOR. Hunharca dudaklarımı silmeme rağmen defalarca her yerime bulaştırarak ve dudak kenarlarında toplanarak bana nanik yapan rujumu sonunda en kolay şu yöntemle çıkarmaya başladım: Dudaklarıma hindistan cevizi yağı ile masaj yapıyor ve yavaş yavaş dudaklarımı ovalıyorum. Yağ sayesinde çözünen ruju sonrasında bir dudak temizleyicisi ile iyice temizliyorum. Öncesinde hindistan cevizi yağı ile nemlenmiş olan dudak sürtünmeden çok fazla etkilenmeden temizlenmiş oluyor.

Sizlerin de kalıcı ruj önerileri varsa öğrenmeyi çok isterim.

Hoşçakalın!

2 yorum:

  1. Benim butun rujlarım kalıcı cunku bir kizim var ve opmeden duramiyorum.Loreal rimmel maybeline ve max factor marka.Aslı da en kalıcısı ve guzel renklisi maybeline 24saat kalici rujdu fakat iki yil oncr Türkiye'den cekildi.Rimmelin ruju fazla kuruttu dudagimi loreal ve max factorden daha memnunum.Cift fazli makyaj temizleme suyuyla hemen cikiyor tum makyaj ve kalici ruj.Ben nivea kullaniyorum memnunum

    YanıtlaSil
  2. Benim butun rujlarım kalıcı cunku bir kizim var ve opmeden duramiyorum.Loreal rimmel maybeline ve max factor marka.Aslı da en kalıcısı ve guzel renklisi maybeline 24saat kalici rujdu fakat iki yil oncr Türkiye'den cekildi.Rimmelin ruju fazla kuruttu dudagimi loreal ve max factorden daha memnunum.Cift fazli makyaj temizleme suyuyla hemen cikiyor tum makyaj ve kalici ruj.Ben nivea kullaniyorum memnunum

    YanıtlaSil