17 Haziran 2015 Çarşamba

Pastel Day Long Lipcolor Kissproof No:15

Herkese merhaba!

Biliyorum bu aralar hep ruj incelemesi hazırladım ancak benim için vazgeçilmez makyaj malzemesi ruj olduğu için en çok rujlar konusunda fikre sahibim. Önümüzdeki hafta bir kaç farklı far da tanıtacağım.

Gelelim bugünkü ürüne; bugün, Pastel markasının gerçekten oldukça başarılı olduğunu düşündüğüm Kissproof serisindeki likit ve kalıcı rujlardan 15 numaralı ruju tanıtacağım.


Pastel Day Long Lipcolor Kissproof 15 numaralı rengi tanımlayacak olursam sanırım "sütlü çikolata" betimlemesini kullanmam uygun olacaktır. Fakat uyarayım; şişede durduğu gibi durmuyor meret; dudaklarınızda daha "tok" bir kahverengi haline geliyor.


Fırçalı bir aplikatöre sahip olan Pastel Day Long Lipcolor Kissproof No:15, hafif bir vanilya kokusuna sahip. Nedendir bilmiyorum ama bu tip likit kalıcı rujlarda hep o vanilya kokusu oluyor. Essence ve Nyx markalarına ait kalıcı likit rujlardan da hep bu kokuyu alıyorum. Sürdükten sonra burnunuza böyle bir koku gelmiyor, hassasiyetiniz varsa rahat olabilirsiniz.

Yukarıda da belirtmiş olduğum gibi Pastel Day Long Lipcolor Kissproof No:15 dudaklarda daha koyu bir kahverengi tonunda renk veriyor. Benim şahsi düşüncem bu ruj sürüldüğü zaman yüz hatlarının daha keskin göründüğü ve süren kişiye sert bir ifade verdiği. Dolayısıyla ben bu ruju sürdüğüm zaman makyajımda hiç bir şekilde keskin hatlar oluşturmuyor, koyu renkler ve çarpıcı eyeliner görüntüleri kullanmıyorum. Hatta çoğu zaman sadece bu ruju sürüp gözlerime rimel uyguluyor ve o şekilde evden çıkıyorum.Bazı kişilerde çok daha yumuşak bir duruşa sahip bu ruj sanırım beyaz tenlilerde daha sert bir görünüşe sebep oluyor.

Kalıcılık mevzusuna gelirse Pastel'in bu konuda çok başarılı bir seri çıkardığını söyleyeceğim. Gerçekten adı gibi "öpücük geçirmez" bir yapıya sahip. Benim size tavsiyem bu ruju sürmeden önce dudak nemlendirme işlemini daha erken yapmış olmanız ve çıplak dudaklarınıza direk bu ürünü uygulayıp dudaklarınızı birleştirmeden biraz beklemeniz. Ruj oraya iyice oturduktan sonra siz isteseniz de çıkmıyor zaten. 7-8 saat çok başarılı bir şekilde dudaklarınızda kalıyor. Benim dudaklarımda kenarlardan silinme de yapmıyor.

Bu tip kalıcı rujları dudaklarımdan temizlerken önce hindistan cevizi yağı ile dudaklarımı ovalıyor ve sonra bebek şampuanı ya da bir makyaj temizleyicisi yardımıyla kenarlara bulaşan rengi temizliyorum.

Pastel Day Long Lipcolor Kissproof No:15'in dudaklarımdaki görüntüsü aşağıdaki gibi oldu:

Pastel Day Long Lipcolor Kissproof No:15

Eğer kahverengi tonlu ve kalıcı bir ruj arayışındaysanız Pastel'in Kissproof serisindeki 15 numaralı bu ruja bir şans verebilirsiniz. Aynı seriden elimde iki renk daha var. Onları da ilerleyen günlerde inceleyeceğim.

Mutlu günler dilerim!

1 yorum:

  1. Vaktim yok diyorsanız ve sabah sürüp akşama kadar tazelemeden kalıcı makyaj arıyorsanız Day Long formülü tam size göre.

    Pastel Day-long Lipcolor ile gün boyu dilediğiniz gibi bir şeyler yiyin, için. Uzun süre kalıcı özelliği olan rujunuzun iz bırakmadığını ve renklerini canlılığını hiç kaybetmediğini göreceksiniz.

    YanıtlaSil